Telpon Ponsel
0086-18931182796
Nelpon Kita
0086-311-85355387
E-mail
marketing@ximai.group

Warta

  • "Agen penguat permukaan beton" saka bahan isolasi termal

    Agen penguat permukaan beton minangka jinis agen penguat kimia cair sing larut ing banyu. Katon katon tanpa warna lan transparan. Ing pasar ana rong komponen lan bahan komponen siji. Efek penguatan bahan loro komponen luwih apik ....
    Waca liyane
  • "Beton agregat entheng" saka bahan bangunan anyar

    Beton agregat entheng (LGC), salah siji bahan bangunan anyar, yaiku beton entheng digawe saka agregat entheng kanthi kapadhetan akeh ora luwih saka 1900kg / m3, uga dikenal minangka beton agregat ringan poros. Beton agregat entheng duwe ciri entheng ...
    Waca liyane
  • Forum puncak teknologi perlindungan beton 818 dibukak

    Ing taun 2018, produksi konkrit nasional ngrambah 2,35 milyar meter kubik, lan ing 2019, tekan 2,4 milyar meter kubik, kanthi paningkatan saben taun udakara 3,46%. Konsumsi beton ing China wis ditingkat ing saindenging jagad luwih saka 30 taun. Ing taun 2019, total high China ...
    Waca liyane