Telpon Ponsel
0086-18931182796
Nelpon Kita
0086-311-85355387
E-mail
marketing@ximai.group

Babagan Kita

company-outdoor-scene_wps

Babagan kita

Luwih saka 20 taun pembangunan, Mesin Hebei Ximai dadi pabrikan aksesoris pompa beton lengkap. Produk kalebu 4 kategori, luwih saka 30 subkategori lan ewonan barang. Ibukutha Ximai sing ndaftar yaiku 75 yuta yuan, jembaré 94, 600 meter persegi, lan saiki luwih saka 350 karyawan, kalebu 13 insinyur senior, 27 R & D / jaminan kualitas / karyawan teknis, luwih saka 240 tenaga produksi, lan luwih saka 60 personel layanan

Ximai duwe total 13 lokakarya produksi, kalebu lokakarya Cutting, lokakarya mesin CNC, lokakarya Derusting, Lokakarya las, lokakarya Lukisan. Pabrik kita duwe sawetara peralatan profesional skala gedhe, kayata, peralatan perawatan panas frekuensi paling dhuwur, peralatan las suhu rendah otomatis, pers hidrolik, mesin penggilingan CNC gedhe lan liya-liyane. Kita bisa ngasilake pipa, beton, lan peralatan tambahan beton kanggo PM, SCHWING, CIFA, JUNJIN, SANY, Zoomlion, Foton, lan liya-liyane

Wiwit taun 1995, produk Hebei Ximai didol ing luwih saka 80 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Miturut prinsip "pelanggan dhisik" lan "merek dhisik", Hebei Ximai nggawe sistem layanan pelanggan sing lengkap. Kanthi kualitas apik, rega cukup, cara mbayar fleksibel, pangiriman tepat waktu lan layanan pelanggan sing sampurna, Hebei Ximai entuk reputasi apik ing para pelanggan.

_v=1594884933935
OEM / ODM

Yen sampeyan ...

1. Nggolek pabrikan OEM / ODM ing industri iki.

2. Butuh wong sing bisa ngasilake sing dikarepake lan nduwe desain khusus sing dicithak kanggo spesifikasi sampeyan.

Banjur layanan OEM / ODM kanggo sampeyan!

Pesenan Sampel

Yen sampeyan…

1. Pengin tuku conto conto dhisik.

2. Tuku pesanan lengkap sawise validasi kualitas produk.

Banjur layanan Pesenan Sample kanggo sampeyan!

_v=1594884933935(1)
_v=1594884933935(2)
Tur Pabrik

Yen sampeyan ...

1. Pengin informasi luwih lengkap babagan perusahaan kita.

2. Pengin ngunjungi China lan kepengin kerja bareng karo kita.

Banjur layanan Tur Pabrik kanggo sampeyan!