Telpon Ponsel
0086-18931182796
Nelpon Kita
0086-311-85355387
E-mail
marketing@ximai.group

Rega murah kanthi Siku Pompa Beton Kualitas Lengkap

Katrangan singkat:

Pelabuhan: Tianjin, China
Kapasitas Produksi: 500PCS / Dina
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Jinis: Pompa Beton
Jinis Shotcrete: Pm, Sany, Schwing, lsp
Proses Mesin: Mesin Cetakan Las
Struktur: Jinis Silinder
Produktivitas: 240㎡ / h
Dhuwur Panganan: 1400mm

Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Amplitude Getar
0.8mm
Sertifikasi
ISO9001: 2000, CE
Kahanan
Anyar
Werna
Putih
Tekanan
160bar
Kekuwatan Tile Weld
> 580barisan
Lapisan Lumahing
Baking Paint
Merek dagang
ximai
Paket Transportasi
Kasus Kayu utawa Khusus
Spesifikasi
ST52
Asal Usul
Cina
Kode HS
841340000
Katrangan produk……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… . Siku tembok kembar berkualitas tinggi
TWIN WALL ELBOW DN125 R275 90 °
LINER KARBID KARET CAST + LAYER DAMPING POLYMER + ST52 SHELL
Nomer Bagéan Spesifikasi Bobot / kg Liner Hardness Toleransi Dimensi Tekanan Las kekuatan tarik Lapisan lumahing
TWBE12590 DN125 R275 90 ° 34.40 / 15.6 Nganti 62-65HRC <1mm <1 ° 160bar > 580barisan Paint panggang
Kabeh sikut boom lan siku dek kanggo PM, SCHWING, CIAF, JUNJIN, KCP lsp kasedhiya

Kaluwihan

Struktur lapisan kembar njamin resistensi abrasi lan kateguhan sing dhuwur

Casting wesi paduan kromium nggawe liner sing bisa nyandhang banget lan nyuda tekanan

Las mulus ndadekake lapisan njaba njeblug

Bobot ringan nambah efisiensi kendaraan, nyuda tenaga kerja lan biaya lan wekdal kagantos

Struktur, materi lan proses sing dirancang kanggo nyadari 3-5 dina umur produk umum

kanggo nambah umur layanan pas pipa liyane

Gampang digunakake lan ditangani

Layanan kita………………………………………………………………………………………………………………………………………………… … ..Kualitas Tinggi:Sertifikasi ISO9001, CE, CO lsp. Kabeh komponen nganggo bahan sing mumpuni. 100% priksa kualitas lan tes tahan lama kanggo saben produk sadurunge dikirim.Rega KompetitifProduksi skala gedhe lan tenaga kerja sing terlatih kanthi nyuda nyuda biaya, Ximai nggunakake Rega ing ngisor supaya sampeyan dadi bakul paling kompetitif ing wilayah sampeyan.Blanja SetopanUtama yaiku pipa beton beton lan kopling palsu, uga duwe mitra, nyuplai produk sing gegandhengan supaya bisa nyukupi kabutuhane pelanggan.Wektu SingkatKita duwe kapasitas produksi tenaga, ngasilake 1500 set kopling lan pipa 500 pcs saben dina. Kita bisa siyap banget supaya cepet.Paket ekspor standarPaket kita selaras karo syarat ekspor. Kita mesthekake aman banget lan mantep nalika dikirim.Layanan PelangganSales paling apik kanthi katrampilan profesional nggawe sampeyan ora rumangsa angel komunikasi karo pabrik, kabeh Ximaistaff bakal ana ing cedhak sampeyan, mbales priksaan lan ngatasi masalah sampeyan, ora preduli sadurunge penjualan utawa sawise-sales.

Tampilan produksi………………………………………………………………………………………………………………………………….Concrete Pump Twin Wall ElbowConcrete Pump Twin Wall ElbowConcrete Pump Twin Wall ElbowProses produk………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ……

Concrete Pump Twin Wall ElbowTes produk……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ….Concrete Pump Twin Wall ElbowKemasan & Pengiriman……………………………………………………………………………………………………………………………………….Concrete Pump Twin Wall ElbowConcrete Pump Twin Wall ElbowConcrete Pump Twin Wall ElbowHubungi kita……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ……… ..Cheap Price with Perfect Quality Concrete Pump Elbow


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita