Telpon Ponsel
0086-18931182796
Nelpon Kita
0086-311-85355387
E-mail
marketing@ximai.group

Pipa Beton Kompetitif sing Kompetitif

Katrangan singkat:

Pelabuhan: Tianjin, China
Kapasitas Produksi: 500PCS / Saben Dina
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union, Paypal, Money Gram
Jinis: Pipa
Aplikasi: Pompa Beton
Sertifikasi: CE, ISO9001: 2000
Kahanan: Anyar
Bahan: M55 Q235
Kandel (mm): 4 ~ 12

Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Penyimpangan Panjang
+ -1mm
Dawa (mm)
1000 ~ 6000 utawa Customized
Wani
nganti 68HRC
Proses Hardened
UHF Quenching (400kHz)
Bobot Teoretis (Lbs / Kg)
28 / 12.7
Pita Flange
Sk148 HD157 Zx175 FM175
Kekuwatan Tali Weld
> 480bar
Tekanan Tes
160 ~ 360bar
Werna
Putih Ireng Abang utawa Khusus
Lapisan Lumahing
Baking Paint
Merek dagang
Ximai
Paket Transportasi
Paket Ekspor Standar
Spesifikasi
M55 LINE PUMP PIPE DN125 -5 "
Asal Usul
Cina
Kode HS
841391
Katrangan produk.......................................... .......................................... .......................................... .
Pabrik langsung nyuplai pipa pompa garis berkualitas tinggi
M55 LINE PUMP PIPE DN125 -5 " Kanthi SK, HD, ZX, FM Flange Ends
Nomer Bagéan Kandel (mm) Bobot teori (lbs./kg.) / Meter LengthDeviation Tekanan Tes WeldTensileKuat SurfaceCoating
M55-540 4.0 28 / 12.7 ± 1mm 160bar > 480bar Lukisan
M55-545 4.5 31.5 / 14.3 ± 1mm 180bar > 480bar Lukisan
M55-550 5.0 35 / 15.8 ± 1mm 250bar > 480bar Lukisan
M55-560 6.0 44 / 19.8 ± 1mm 280barisan > 480bar Lukisan
M55-565 6.5 47 / 21.4 ± 1mm 280barisan > 480bar Lukisan
M55-571 7.1 51 / 23.3 ± 1mm 360bar > 480bar Lukisan
M55-591 9.1 65 / 29.4 ± 1mm 360bar > 480bar Lukisan
M55-5100 10.0 70/32 ± 1mm 360bar > 480bar Lukisan
M55-5120 12.0 84/38 ± 1mm 360bar - Dhasar
Dawa = 1000mm Panjang = 2000mm Panjang = 3000mm Panjang = 3048mm (Panjang = 120 inci, Panjang = 10 kaki) Panjang = 4500mm Panjang = 6000mm ........ Dawane lan kekandelan bisa disesuaikan.
Sembarang jinis ujung las kasedhiya. METRIC (SK) WELD ENDSHEAVY DUTY WELD ENDSSCHWING F / M WELD ENDSPUTZMEISTER Z / X WELD ENDS

Layanan kita.......................................... .......................................... .......................................... .....

Kualitas Tinggi:Sertifikasi ISO9001, CE, CO lsp. Kabeh komponen nganggo bahan sing mumpuni. 100% priksa kualitas lan tes tahan lama kanggo saben produk sadurunge dikirim.
Rega Kompetitif
Produksi skala gedhe lan tenaga kerja sing terlatih kanthi nyuda nyuda biaya, Ximai nggunakake Rega ing ngisor supaya sampeyan dadi bakul paling kompetitif ing wilayah sampeyan.Blanja Setopan
Utama yaiku pipa beton beton lan kopling palsu, uga duwe mitra, nyuplai produk sing gegandhengan supaya bisa nyukupi kabutuhane pelanggan.Wektu Short Lead
Kita duwe kapasitas produksi tenaga, ngasilake 1500 set kopling lan pipa 500 pcs saben dina. Kita bisa siyap banget supaya cepet.Paket ekspor standar
Paket kita selaras karo syarat ekspor. Kita mesthekake aman banget lan mantep nalika dikirim.Layanan Pelanggan
Sales paling apik kanthi katrampilan profesional nggawe sampeyan ora rumangsa angel komunikasi karo pabrik, kabeh Ximaistaff bakal ana ing cedhak sampeyan, mbales priksaan lan ngatasi masalah sampeyan, ora preduli sadurunge penjualan utawa sawise-sales.

Tampilan produksi.......................................... .......................................... .......................................Contact Luisa Get More Competitive Price of Concrete Pump PipeContact Luisa Get More Competitive Price of Concrete Pump PipeContact Luisa Get More Competitive Price of Concrete Pump PipeContact Luisa Get More Competitive Price of Concrete Pump Pipe

Proses produk.......................................... .......................................... .......................................... ...... Contact Luisa Get More Competitive Price of Concrete Pump PipeTes produk.......................................... .......................................... .......................................... ....Contact Luisa Get More Competitive Price of Concrete Pump Pipe

Jaminan kualitas: Nganti iki kita konfirmasi kanggo nindakake kabeh kerugian sing nyebabake kualitas produk.

FAQ.......................................... .......................................... .......................................... ......................

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik.

P: Suwene kiriman sampeyan?

A: Umume 5-10 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah sampeyan.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging biaya pengiriman ing sisi sampeyan.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita