Telpon Ponsel
0086-18931182796
Nelpon Kita
0086-311-85355387
E-mail
marketing@ximai.group

Pipa Beton Nyedhiyakake Pipa Beton Pipa Beton Mulus

Katrangan singkat:

Pelabuhan: Tianjin, China
Kapasitas Produksi: 500PCS Saben Dina
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Jinis: Mulus
Teknik: Las otomatis
Bahan: M55-5
Perawatan lumahing: Varnishing
Panggunaan: Industri Mesin, Penambangan, Konstruksi & Dekorasi
Kandel (mm): 10

Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Model NO.
DN125-5 "
Dawa (mm)
1000 ~ 6000 utawa Customized
Pita Flange
Sk, HD, Zx, FM Flange Entuk
Tekanan Tes
360bar
Lapisan Lumahing
Baking Paint
Penyimpangan Panjang
+ -1mm
Bobot Teoretis (Lbs / Kg)
70/32
Kekuwatan Tali Weld
> 480bar
Werna
Putih Ireng Abang utawa Khusus
Merek dagang
Ximai
Paket Transportasi
Paket Ekspor Standar
Spesifikasi
M55 LINE PUMP PIPE DN125 -5 "
Asal Usul
Cina
M55-5
FITUR PRODUK
M55 LINE PUMP PIPE DN125 -5 " Kanthi SK, HD, ZX, FM Flange Ends
Nomer Bagéan Kandel (mm) Bobot teori (lbs./kg.) / Meter LengthDeviation Tekanan Tes WeldTensileKuat SurfaceCoating
M55-540 4.0 28 / 12.7 ± 1mm 160bar > 480bar Lukisan
M55-545 4.5 31.5 / 14.3 ± 1mm 180bar > 480bar Lukisan
M55-550 5.0 35 / 15.8 ± 1mm 250bar > 480bar Lukisan
M55-560 6.0 44 / 19.8 ± 1mm 280barisan > 480bar Lukisan
M55-565 6.5 47 / 21.4 ± 1mm 280barisan > 480bar Lukisan
M55-571 7.1 51 / 23.3 ± 1mm 360bar > 480bar Lukisan
M55-591 9.1 65 / 29.4 ± 1mm 360bar > 480bar Lukisan
M55-5100 10.0 70/32 ± 1mm 360bar > 480bar Lukisan
M55-5120 12.0 84/38 ± 1mm 360bar - Dhasar
Dawa = 1000mm Panjang = 2000mm Panjang = 3000mm Panjang = 3048mm (Panjang = 120 inci, Panjang = 10 kaki) Panjang = 4500mm Panjang = 6000mm ........ Dawane lan kekandelan bisa disesuaikan.
Sembarang jinis ujung las kasedhiya. METRIC (SK) WELD ENDSHEAVY DUTY WELD ENDSSCHWING F / M WELD ENDSPUTZMEISTER Z / X WELD ENDS

Layanan kita.......................................... .......................................... .................

Kualitas Tinggi:Sertifikasi ISO9001, CE, CO lsp. Kabeh komponen nganggo bahan sing mumpuni. 100% priksa kualitas lan tes tahan lama kanggo saben produk sadurunge dikirim.Rega KompetitifProduksi skala gedhe lan tenaga kerja sing terlatih kanthi nyuda nyuda biaya, Ximai nggunakake Rega ing ngisor supaya sampeyan dadi bakul paling kompetitif ing wilayah sampeyan.Blanja SetopanUtama yaiku pipa beton beton lan kopling palsu, uga duwe mitra, nyuplai produk sing gegandhengan supaya bisa nyukupi kabutuhane pelanggan.Wektu Short LeadKita duwe kapasitas produksi tenaga, ngasilake 1500 set kopling lan pipa 500 pcs saben dina. Kita bisa siyap banget supaya cepet.Paket ekspor standarPaket kita selaras karo syarat ekspor. Kita mesthekake aman banget lan mantep nalika dikirim.Layanan PelangganSales paling apik kanthi katrampilan profesional nggawe sampeyan ora rumangsa angel komunikasi karo pabrik, kabeh Ximaistaff bakal ana ing cedhak sampeyan, mbales priksaan lan ngatasi masalah sampeyan, ora preduli sadurunge penjualan utawa sawise-sales.

Low Price Concrete Conveying Pipe Seamless Concrete Pump PipeLow Price Concrete Conveying Pipe Seamless Concrete Pump PipeLow Price Concrete Conveying Pipe Seamless Concrete Pump Pipe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita