Telpon Ponsel
0086-18931182796
Nelpon Kita
0086-311-85355387
E-mail
marketing@ximai.group

Nganggo Pompa Beton Tahan Nguatake Tabung Baja St52 Otomatis

Katrangan singkat:

Pelabuhan: Tianjin, China
Kapasitas Produksi: 500PCS / Saben Dina
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union, Paypal, Money Gram
Jinis: Pipa
Aplikasi: Pompa Beton
Sertifikasi: CE, ISO9001: 2000
Kahanan: Anyar
Bahan: 20 # St52 16mn 37mn5 55mn Nm900
Kekandelan: 4.85mm

Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Model NO.
DN125 4.85mm (3.25m + 1.6mm)
Kandel Tembok
1,65 + 3.2mm
Penyimpangan Panjang
+ -1mm
Dawa (ing / mm)
118.12 / 3000 utawa Customized
Wani
nganti 68HRC
Proses Hardened
UHF Quenching (400kHz)
Bobot Teoretis (Lbs / Kg)
101/46
Pita Flange
Sk148 HD157 Zx175 FM175
Kekuwatan Tali Weld
> 480bar
Tekanan Tes
> 170bar
Werna
Putih Ireng Abang utawa Khusus
Lapisan Lumahing
Baking Paint
Merek dagang
Ximai
Paket Transportasi
Paket Ekspor Standar
Spesifikasi
DN125 / 5 "
Asal Usul
Cina
Kode HS
841391
Katrangan produk
Pipa pompa beton tembok kembar berkualitas tinggi
TWIN WALL BOOM PIPE DN125 4.85mm (3.25m + 1.6mm) kanthi ujung las liner paduan krom 148mm
Nomer Bagéan Dawa (ing / mm) Bobot teoritis (lbs./kg.) Proses Hardened HardnessHRC LengthDeviation Tekanan Tes WeldTensileKuat SurfaceCoating
TW485W50L1M 39,37 / 1000 36/15 UHF Quenching (400KHz) Nganti 68 ± 1mm 170bar >480bar Paint panggang
TW485W50L2M 78,75 / 2000 71/31 UHF Quenching (400KHz) Nganti 68 ± 1mm 170bar >480bar Paint panggang
TW485W50L3M 118.12 / 3000 101/46 UHF Quenching (400KHz) Nganti 68 ± 1mm 170bar >480bar Paint panggang
TW485W50L4M 157,48 / 4000 135/61 UHF Quenching (400KHz) Nganti 68 ± 1mm 170bar >480bar Paint panggang
TW485W50L6M 236.22 / 6000 202/92 UHF Quenching (400KHz) Nganti 68 ± 1mm 170bar - Dhasar
Apa wae dawa bisa disesuaikan, konsultasi karo kita.

1.Kami minangka produsen pipa beton profesional ing China. Produk kami kalebu pipa pangiriman, sikut, reducer, kopling, selang karet, bola reresik lan sapanunggalane.

2. Produk kita kualitas paling apik ing China sing digunakake ing SKWING, PM, KYOKUTO, SANY, ZOOMLION, CIFA, SINOTRUK (CNHTC), FOTON, XUGONG, CHUTIAN, HAINUO lsp lan wis dingerteni dening dheweke.

3. HRC tembok njero bisa nganti 60 ~ 68 derajat lan umur porsi bisa mundhak 3 ~ 5 kaping.

4. Iki bisa dipateni lan ditindakake perawatan kimia karburasi ing tembok njero. Tahan tahan nyandhang dhuwur.

Wear Resistant Concrete Pump Booms Automatic Welding St52 Steel Tube

Proses produk Wear Resistant Concrete Pump Booms Automatic Welding St52 Steel TubeTes produkWear Resistant Concrete Pump Booms Automatic Welding St52 Steel TubeWear Resistant Concrete Pump Booms Automatic Welding St52 Steel Tube


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita